Paul Stănescu: Aţi câştigat şi am câştigat alegerile la Olt pentru că am respectat oamenii

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a vorbit despre echipa cristalizată la nivelul filialei judeţen, echipă datorită căreia s-au câştigat toate înfruntările electorale din ultimii ani.

Paul Stănescu a declarat că PSD Olt câştigă de fiecare dată alegerile deoarece respectă oamenii.
 
Am emoţii, de fiecare dată când vin în Olt. Sunt mândru de voi pentru tot ce aţi făcut, aţi demonstrat că sunteţi o adevărată echipă, în frunte cu cei din conducere, cu parlamentarii, cu primarii, consilierii locali şi municipali. Slogan "Uniţi pentru viitor" este unul extraordinar. În spuneam şi lui Marius, aveţi grij că trebuie să vină cineva şi după voi. Trebuie să fie o continuitate în tot ceea ce faci. Aţi câştigat şi am câştigat alegerile la Olt pentru că am respectat oamenii. Am încercat să facem de fiecare dată pentru infrastructură, pentru sănătate, pentru educaţie, pentru a asigura un trai mai bun pentru toată lumea. Cred că asta au simţit oltenii noştri şi de aceea ne-au votat în majoritate. Sunt convins că ne vor vota în continuare, cel puţin la fel”, a declarat Stănescu.

Secretarul general al PSD a vorbit şi despre cât de greu s-a reconstruit partidul.

„Aşa cum este la Olt, şi la nivel de centru avem o echipă bună, condusă de preşedintele nostru, domnul Marcel Ciolacu. N-a fost uşor, ne-am pomenit la conducerea centrală a partidului, unul de la Buzău, altul de la Olt, complicat, n-aveam experienţa necesară. Au venit lângă noi Gabi Firea, Vasile Dîncu şi alţii care sunt aici. Partidul nostru era ca un tren deraiat într-o gară abandonată. Uşor-uşor, ne-am strâns, ne-am revenit ca Pasărea Phoenix, şi am reuşit să facem o echipă. De fapt, secretul victoriei înseamnă echipa, şi nu la modul formal, la modul real, să ne respectăm, să ne putem privi în ochii unii pe ceilalţi”, a conchis Paul Stănescu.