O fetiţă, de doar 8 ani, duce o suferinţă prea mare. Orice sumă donată o poate ajuta să ajungă în Turcia

Ecaterina este o fetiţă de doar 8 ani, pentru care durerea şi suferinţa au ajuns de nesuportat. Durerile sunt atât de îngrozitoare, încât nici să fie atinsă nu mai suportă. Totul a pornit de la o măsea. Ecaterinei i-a fost scoasă mandibula, însă cancerul s-a extins, răspândindu-se în tot corpul. Fetiţa are metastaze la oase, măduva spinării şi la plămâni. Speranţa vine din Turcia, însă intervenţia costă 90.000 de dolari, sumă imposibil de strâns de către părinţi. Orice sumă donată, o poate ajuta să ajungă la tratament în străinătate.

Ecaterina, o fetiţă de doar 8 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, duce o suferinţă prea mare pentru un copil. Disperată, mama sa a apelat la toate publicaţiile din ţară, în speranţa strângerii sumei necesare, iar noi nu am rămas indiferenţi.  Vă rugăm să nu o faceţi nici voi! Acum, în prag de sărbători, din puţinul nostru, să-i întidem o mână de ajutor acestui copil, care suferă îngrozitor din cauza durerilor insuportabile.

 „Ecaterina mea se stinge, în fiecare zi e mai rău, nu mă mai lasă nici să o ating, durerile sunt îngrozitoare! Vă implor, salvați-mi fetița. Fetița mea mai are o singură șansă în străinătate dar trebuie să plătim 90.250 dolari.

 Ecaterina a primit o șansă la o clinică privată din Turcia, ultima ei șansă la viață, însă trebuie să achităm 90.250 dolari înainte de internare. Noi suntem oameni simpli de la țară, locuim în satul Ibănesti din Vaslui, nu avem nicio șansă să strângem acești bani. Vă implor, ajutați-mă. Vă implor, dacă sunteți părinți, înțelegeți că îmi dau viața pentru ea.

 Ecaterina are cancer pornit de la o măsea, medicii i-au scos mandibula însă boala avansează. Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul. Acum are metastaze la oase, în măduva spinării, în plămâni și o doare îngrozitor. Tot corpul o doare, nu suportă nici să o ating. Urlă să nu o mai ating nici eu și nici medicii și să o ducem acasă. Nu mai pot să o privesc cum se stinge și să nu pot să fac nimic. Am nevoie de bani, de bani mulți pentru a-mi salva copilul. Nu știu cum să mai fac, nu știu de ce viața costă, nu știu cum poate Dumnezeu să lase atât de multă durere pe Ecaterina.

 Nu știu cum să vă descriu cât de mult suferă, cât de tare o doare tot corpul, este îngrozitor. Nu mă lăsa nici să o țin în brațe. Medicii îi dau morfină și abia atunci se oprește din urlat. Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul până nu este prea târziu, trebuie să reușim să strângem banii și să plecăm de urgență în Turcia. Nu pot nici să scriu, mă îneacă plânsul, nu mai am putere, mă sting și eu cu Ecaterina mea, pur și simplu nu știu ce să fac ca să putem plăti tratamentul în străinătate. Medicii au încercat tot ce se putea încerca în România și nu se mai poate face nimic pentru ea la noi în țară, doar să așteptăm sfârșitul vieții. Vă implor, trebuie să plecăm acum în străinătate”, spune mama micuţie, care a apelat la Asociaţia Salvează o inimă, dar şi la publicaţiile din ţară.

 Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ecaterina Giagu!

De asemenea, donaţii se pot face şi pe Facebook, la strângerea de fonduri creată de Asociaţia Noel, AICI. AICI.