Nicolae Ciucă vine în organizaţia PNL Olt zguduită de un scandal de pedofilie. Candidatul de la Brastavăţu, acuzat că a furat chiar de la primărie

Președintele PNL Nicolae Ciucă vine, duminică, într-o comună din Olt să lanseze un candidat acuzat că ar fi furat din banii companiei locale de apă, atunci când lucra ca gestionar. Totodată, organizaţia Brastavăţu a liberalilor a fost zguduită de un scandal sexual, unul dintre membrii partidului fiind arestat preventiv pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, colegă de clasă cu fiica sa.


 Președintele Senatului şi al PNL este aşteptat, duminică la Brastavăţu, pentru lansarea candidaturii lui Cristian Constantin Dobre la primăria comunei. Doar că Nicolae Ciucă este pus în situaţia să susţină un om care are cel puţin probleme de moralitate, dacă nu şi penale. Potrivit documentelor obţinute de Gazeta Nouă, atunci când era gestionar la compania de apă din localitate, în perioada 2013-207, Dobre a băgat mâna în vistieria firmei, provocând o pagubă de peste 28.000 lei.

 Practic, el încasa facturile de la cetăţenii comunei dar nu îi mai depunea la casieria companiei. Până la un punct, Dobre şi-a asumat situaţia şi chiar a plătit o parte din bani.


  • Foto Nicolae Ciucă vine în organizaţia PNL Olt zguduită de un scandal de pedofilie. Candidatul de la Brastavăţu, acuzat că a furat chiar de la primărie
  • Foto Nicolae Ciucă vine în organizaţia PNL Olt zguduită de un scandal de pedofilie. Candidatul de la Brastavăţu, acuzat că a furat chiar de la primărie
  • Foto Nicolae Ciucă vine în organizaţia PNL Olt zguduită de un scandal de pedofilie. Candidatul de la Brastavăţu, acuzat că a furat chiar de la primărie


 Săptămâna trecută, Cristian Constantin Dobre a postat un clip pe pagina sa de Facebook ameninţându-i cu plângeri penale pe cei care mai îndrăznesc să vorbească despre trecutul său.

Membru PNL Brastavăţu, arestat pentru relaţii sexuale cu minori

Organizaţia PNL Brastavăţu a fost zguduită de un scandal de pedofilie, în urmă cu două luni, după ce s-a aflat Marian Stoian, un bărbat în vârstă de 33 de ani din locaitate, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu propria fiică, este membru de vază al partidului.

 Totul s-a petrecut în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 20.00. Copila  în vârstă de 14 ani ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu liberalul Marian Stoian. Fata este colegă de clasă chiar cu fiica bărbatului în vârstă de 33 de ani.

Relaţia a fost divulgată autorităţilor de către tatăl copilei de 14 ani.

 Marian Stoian a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

 Până să ajungă după gratii pentru viol, Marian Stoian era propus pe lista de consilieri locali ai PNL Brastavăţu.

 Mai mult, liberalul a participat activ la întâlnirile cu noua conducere a partidului, existând fotografii în care este foarte apropiat de fostul prefect de Olt, de preşedintele PNL Olt şi de directorul ANL Emanuel Oproiu.

 Individul apare şi în mai multe postări de pe pagina de Facebook a preşedintelui PNL Brastavăţu, Cristian Constantin Dobre.