Mihai Ianc, antrenor Odorheiu Secuiesc: „A fost un meci slab, influenţat de căldura teribilă, cred că la nivelul gazonului erau 40 de grade”

Antrenorul formaţiei Odorheiu Secuiesc, Mihai Ianc, a declarat, după remiza înregistrată la Slatina, în turul barajului de promovare în Liga a II-a, că evoluţia a fost mult infuenţată de căldura sufocantă. De asemenea, tehnicianul formaţiei transilvănene consideră că promovarea se joacă, iar echipa ce va greşi mai puţin va avea câştig de cauză în această dublă manşă pentru accederea în eşalonul secund.

CSM Slatina şi Odorheiu Secuiesc au remizat, 0-0, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a II-a, sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”. Slătinenii au avut câteva ocazii clare în ultimul sfert de oră al partidei, însă nu au reuşit să înscrie, pentru a obţine un avntaj înaintea marii finale, care se va disputa miercuri, pe terenul celor de la Odorheiu Secuiesc. După meciul de la Slatina, antrenorul oaspeţilor, Mihai Ianc, a declarat că evoluţia ambelor echipe a fost influenţată de căldura sufocanta, dar şi de presiunea unor astfel de jocuri.

Din punct de vedere al spectacolului, pentru public, a fost un meci slab...Pe de altă parte, trebuie să spun că acest meci a fost influenţat de căldura teribilă, am jucat de la ora 16.00, la nivelul gazonului erau, fără nicio îndoieală, 40 de grade, a fost un efort fantastic şi pentru jucătorii noştri şi pentru cei gazdă, ceea ce s-a simţit pe parcursul celor 90 de minute.

Pe de altă parte, trebuie să ţinem cont de miza pe care o are un astfel de joc, să ne dăm seama că nu există momente de greşeală în acest joc, pentru că dacă există, un gol marcat sau primit poate face diferenţa. Una peste alta, sunt mulţumit de rezultat”, a declarat Mihai Ianc, după remiza de la Slatina.

Returul se va disputa miercuri, 8 iunie, cu începere de la ora 17.30. Dacă după cele 90 de minute va exista egalitate, atunci se vor disputa două reprize a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea va perisista, echipa ce va promova în Liga a II-a se va decide la penalty-uri.

La Odorheiu Secuiesc, indiferent de ora la care va fi programată partida, va fi răcoare. Nu suntem avantajaţi că jucăm ultimul meci pe teren, echipa din Slatina este una foarte bună, aici scorul a fost 0-0, acolo poate fi la fel, diferenţa se poate face chiar până la penalty-uri. Echipa care nu va face greşeli va fi avantajată. O să vedem ce va fi...Ne aşteaptă un drum lung până acasă, ne interesează să ne recuperăm până la meci de miercuri”, a mai spus antrenorul celor de la Odorheiu Secuiesc.