Marius Oprescu şi consilierii judeţeni PSD şi-au ridicat mandatele de aleşi locali

Marius Oprescu şi consilierii judeţeni PSD, aleşi pe 9 iunie, şi-au ridicat miercuri mandatele, de la Biroul Electoral Judeţean Olt.

 Marius Oprescu a ţinut să le mulţumească oltenilor pentru votul de încredere, asigurându-i că se va continua pe direcţia începută pentru dezvoltarea judeţului Olt.

 „Este adevărat că scorul cu care am câştigat de această dată ne onorează, dar în acelaşi timp ne obligă la foarte multe lucruri. Ca de obicei, oltenii ne-au dat un vot covârşitor şi le mulțumim pentru asta: 20 de consilieri judeţeni şi președintele Consiliului Judeţean. Este un scor istoric, nicio organizaţie de la nivelul județului nu a mai luat un scor de 58,59%, vot politic. Este al doilea scor pe ţară din PSD, un scor bun. Așa cum vă spuneam, acest scor ne obligă la foarte multe lucruri. Am avut o viziune până acum, pe care am încercat să o transpunem în administraţia publică locală, la nivel judeţean, lucruri foarte multe pe care le-am realizat. Oltenii le-au apreciat, au apreciat devotamentul şi comportamentul nostru. Iată că ne-au încredinţat un nou mandat, începem un mandat cu o viziune în ceea ce priveşte dezvoltarea județului Olt, cu mult lucruri care deja sunt început, le avem în proiecte, care sunt scrise, aprobate şi urmează să le punem în aplicare, în acest mandat”, a declarat el.

Marius Oprescu a enumerat priorităţile din noul mandat, adăugând că încă din această săptămână va semna un contract de finanţare cu fonduri europene pentru infrastructura rutieră din judeţ.

„Prioritățile rămân aceleași: sănătatea, infrastructura, infrastructura socială şi infrastructura de mediu. Sunt cele patru direcţii principale, pe lângă celelalte, dar cred că acestea sunt cele mai importante pe care ne concentrăm. Deja începem mandatul cu dreptul. Vineri merg la ADR Sud-Vest Oltenia, unde voi semna primul contract de infrastructură rutieră pentru cele două drumuri judeţene, care însumează o valoare de 50 de milioane de euro”, a declarat Marius Oprescu.

Marius Oprescu a câştigat un nou mandat de preşedinte al CJ Olt, iar PSD a obţinut majoritatea mandatelor din următorul Consiliu Judeţean, care va fi învestit în luna octombrie. Din noul legislativ mai fac parte partidele PNL şi AUR.

 PSD a reuşit să-şi asigure 20 de mandate, pentru următorul legislativ local. Social democraţii vor fi reprezentaţi de următorii: Virgil Delureanu, Cătălin Ionuț Ivan,  Mariana Matei, Valentin Ionuț Pîrvu, Titu Vîrban, Iulia Daniela Vlad, Dorin-Teodor Postelnicu, Petre Silviu Neacșu, Ion Voicu, Nicolae Vitan, Mirela Vasile, Gabriel Florin Nicolescu, Toma Prună, Cristian Butnariu, Emil Vergilius Marinescu, Constantin  Popescu, Ionuț Mădălin Tobescu, Ionel Cristian Gheorghe, Crina Elena Jilavu, Ciprian – Florentin Alexe.