Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt: Domnul Doldurea este candidatul nostru la Caracal

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, este candidatul PSD pentru un nou mandat, la scrutinul din acest an, informaţia fiind confirmată pentru Gazeta Nouă de preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.


În urma discuţiilor apărute în ultima vreme, preşedintele PSD Olt Marius Oprescu a tranşat discuţia privind candidatura lui Ion Doldurea pentru un nou mandat de primar al municipiului Caracal. 

Contactat telefonic, Marius Oprescu a declarat: 

„Ca să lămurim orice discuţie: domnul Doldurea este candidatul nostru la Caracal. A făcut lucruri bune în acest prim mandat şi este apreciat de oamenii din localitate”.

În cadrul unei conferinţe de presă care s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecut, la sediul PSD Caracal, Ion Doldurea a argumentat că a hotărât să candideze deoarece implementarea mai multor proiecte cu finanţare europeană ale Primăriei Caracal, în valoare de peste 100 milioane de euro, va începe anul acesta şi urmează să fie depuse alte proiecte în valoare totală de 70 de milioane de euro.

 „Dacă acum un an de zile, doi ani, spuneam 'e ultimul meu şi singurul mandat de primar', acum vă spun cu certitudine că voi candida. Nu mi-a fost uşor să iau decizia, nici când am candidat prima dată şi nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal în momentul acesta, sunt 107 milioane euro lucrări pe bani europeni sau naţionali, sunt contractele semnate şi multe dintre ele sunt deja licitate şi vor începe chiar acum. 

La 1 martie, aprilie, vom începe lucrările şi vom propune proiecte pentru ADR Oltenia de cel puţin 70 milioane euro. Adică dacă ne iese asta, vă daţi seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria faţă de cetăţeni şi programul pe care-l aveţi acolo (programul electoral din 2020 n.r.) şi pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenţie, sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depăşite, deci candidez", a declarat Ion Doldurea, citat de Agerpres.