Marius Oprescu, după mitingul ilegal organizat de PNL la Slatina: Probabil că vor fi luate măsuri în consecinţă, conform legii

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat luni că se aşteaptă să fie luate măsuri legale în urma mitingului ilegal organizat, vineri, la Slatina de PNL, cu oameni aduşi din tot judeţul să susţină candidatul la primăria reşedinţă de judeţ. 


Marius Oprescu a cerut încă de vineri demisia prefectului Ştefan Nicolae, care a participat la acţiunea politică ilegală. Preşedintele PSD Olt a afirmat că se aşteaptă să fie luate măsuri conform legii.

„Nu am discutat încă la Guvern, dar să ştiţi că solicitarea a ajuns inclusiv acolo. Nu mi se pare în regulă ca un om care a depus jurământul şi vorbeşte de legalitatea demersurilor pe care le face, în secunda doi, să iasă şi să participe la un miting neautorizat, în tot oraşul Slatina. Ştiţi foarte bine că slătinenii au fost foarte nemulţumiţi, s-a blocat circulaţia, iar acest lucru a dus la anumite măsuri. Probabil că vor fi luate măsuri în consecinţă, conform legii. Nu se poate... Dacă e miting neautorizat, nu se poate ca lucrurile să rămână aşa!”, a declarat Marius Oprescu.

Fostul prefect de Olt a organizat, vineri, o acţiune ilegală de lansare în cursa electorală din 9 iunie. Acţiunea s-a petrecut, pe platoul din faţa Prefecturii, însă „susţinătorii” au fost aduşi din judeţ de organizaţiile PNL din diverse localităţi, iar printre aceştia s-au numărat şi minori.

După acest miting, PSD Olt a cerut demisia prefectului Ştefan Nicolae, care a demonstrat că este interesat doar de procentele partidului care l-a pus în funcție și, vineri, a participat la mitingul ilegal organizat de liberali, în Slatina.