Marius Iancu (PSD Olt): „Cumpărăm românește”, de la Ziua Recoltei, din târguri, piețe și supermarket-uri, acolo unde vedem produse românești!

Deputatul PSD Marius Iancu a lansat un apel pentru cumpărarea de produse autohtone, pentru susţinerea fermierilor români.


Parlamentarul oltean a fost prezent, sâmbătă, la Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti desfăşurată în Parcul Tineretului din Slatina.

„Toamna se numără produsele bune și gustoase din fermele și solariile din județul Olt, iar prezența unui număr mare de producători și cumpărători la „Ziua Recoltei” demonstrează că a fost un an agricol bun! Munca fermierilor noștri, măsurile și programele Ministerului Agriculturii, dar și organizarea unui astfel de eveniment de către președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și primarul Slatinei, Emil Moţ, înseamnă susținere reală pentru legumicultorii și producătorii olteni. Și fiecare dintre noi îi putem susține – „Cumpărăm românește”, de la Ziua Recoltei, din târguri, piețe și supermarket-uri, acolo unde vedem produse românești!”, a transmis Marius Iancu.