Actualitate

2019-07-17, 10:12:53

Yazaki Caracal, cerinţe minime de studii pentru posturile de operator cablaje auto. Unde se pot depune CV-urile

Pentru că se confruntă cu deficit de forţă de muncă, compania Yazaki Caracal angajează, în această perioadă, sute de operatori de cablaje auto. Trebuie doar să vrei să munceşti, pentru că societatea le cere viitorilor angajaţi studii minime de opt clase.

Fabrica de cablaje auto din Caracal, Yazaki, caută 150 de muncitori. Profilul angajatului este cât se poate de simplu. Reprezentanţii companiei spun că viitorii angajaţi trebuie să fie serioşi, dinamici şi să aibă disponibilitatea de a lucra în schimburi.

Candidaţii care doresc un loc de muncă în cadrul fabricii caracalene trebuie să aibă minimum opt clase, să dea dovadă de spirit de echipă şi să fie dispuşi să lucreze în picioare.

Reprezentanţii companiei promit salarii care cresc în funcţie de vechimea în muncă şi mai multe bonusuri.

„Salariul creşte în funcţie de vechime, bonusurile sunt garantate, iar orele suplimentare sunt plătite dublu. Oferim bonuri de masă şi transport gratuit. Totodată, organizăm cursuri de calificare şi dezvoltare profesională şi oportunităţi de promovare. Contractul va fi semnat pe perioadă nedeterminată după primele şase luni. Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi ne pot contacta la numărul de telefon 0722.376.494 sau la adresa de e-mail yrl.cv@yazaki-europe.com”, se arată într-un comunicat al companiei.

Comentarii

Redacţia

2019-07-17 10:12:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...