Sănătate

2019-01-09, 16:12:22

Viitorul ortoped pediatru de la Spitalul Slatina, testat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

Reprezentanţii Spitalului Slatina vor organiza concursul pentru ocuparea postului de medic, specialitatea ortopedie pediatrică, pe 28 ianuarie. Noutatea este că acest examen va avea loc la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Unitatea medicală din Slatina are nevoie cât mai repede de un specialist în ortopedie pediatrică pentru Secţia de Chirurgie şi Ortopedie Infantilă, iar postul a fost scos la concurs în toamna anului trecut. Un singur candidat s-a înscris, acesta urmând să susţină examenul pe 28 ianuarie, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Reprezentanţii SJU Slatina au luat decizia ca acest examen să fie susţinut la unitatea medicală din Capitală pentru că şeful comisiei de concurs, conferenţiarul Alexandru Ulici, nu ar fi putut face deplasarea la Slatina în această perioadă. Astfel, pentru a nu se mai întârzia organizarea concursului, candidatul va fi testat de conferenţiarul Alexandru Ulici chiar în Capitală.

Din 2007, Alexandru Ulici este şeful Secţiei de Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu” Bucureşti.
 

Comentarii

Redacţia

2019-01-09 16:12:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...