Eveniment

2022-01-25, 12:58:26

VIDEO. Un bărbat din Fălcoiu a murit după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul unei blastiere

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, comuna Fălcoiu, judeţul Olt, a murit, marţi, după ce a căzut cu buldoexcavatorul, în lacul unei balastiere.

Bărbatul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului.


„Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri și ambarcațiune cu motor, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă cu motor, au intervenit în localitatea Cioroiu, la o persoană căzută cu un buldoexcavator, în lacul unei balastiere.  La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la fața locului, bărbatul care manevra utilajul, a fost surprins în cabina buldoexcavatorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop carido-respirator.

 Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul.

„Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind înghețată, vizibilitatea zero și accesul către victimă dificil”, mai arată reprezentantul ISU.

 


Comentarii

Redacţia

2022-01-25 12:58:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...