Eveniment

2020-03-28, 19:31:41

VIDEO. Şase romi din Balş, amendaţi după ce au ieşit la plimbare ignorând starea de urgenţă. Imaginile au ajuns pe Facebook

Şase romi din Balş cu vârste cuprinse între 21 şi 46 de ani au fost amendaţi de poliţiştii după ce au ieşit la plimbare pe o stradă din localitate.

Imaginile cu cei şase plimbându-se în ciuda prevederilor Ordonanţei militare nr. 3 au fost postate pe Facebook, bărbaţii manifestându-şi vădit dispreţul. Polițiștii i-au sancţionat cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei.

„În urma imaginilor apărute pe o rețea de socializare, în care un grup de persoane se plimbă pe o stradă din orașul Bals, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bals s-au autosesizat de îndată și au efectuat verificări pentru a identifica persoanele respective și pentru a stabili situația de fapt. Astfel, au fost identificați 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, toți din orașul Balş. Din verificări a reieșit faptul că la data de 28 martie, în jurul orei 14.00, aceștia au circulat în afara locuinței, fără a respecta măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane care nu locuiesc împreună”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Reprezentanţii poliţiei au precizat că cei șase nu erau carantinati și nu făceau parte din categoria persoanelor izolate la domiciliu.


Comentarii

Redacţia

2020-03-28 19:31:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...