Agricultură

2021-05-26, 12:48:38

VIDEO&FOTO. Protest cu tractoare, la Parlament. Participă şi 40 de fermieri din Olt

Zeci de fermieri olteni participă, la această oră, la protestul organizat în zona Palatului Parlamentului. Oamenii au adus tractoare cu care vor încercui sediul Legislativului.

Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri din Olt, Florin Ciobanu, a declarat că protestul reprezintă un semnal de alarmă faţă de subfinanţarea Agriculturii.

„40 de fermieri olteni participă la protestul din Capitală, unde cei care muncesc pământul își vor cere dreptate. Asociația Forța Fermierilor reia protestele pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la subfinanțarea agriculturii”, a spus Ciobanu.

Protestatarii țin să precizeze că lor nu au conținut politic.

„Respectăm actuala majoritate parlamentară, îi vom cere doar, răspicat, să îi respecte pe fermierii români și, deopotrivă, pe consumatorii români. Nu vom permite niciun moment, la protestele ce vor fi organizate, transmiterea de mesaje politice, indiferent că vor veni de la Putere sau din Opoziție”, se arată într-un comunicat.

Asociația Forța Fermierilor a organizat, în 18 și 22 februarie 2021, două acțiuni de pichetare a sediului Ministerului Agriculturii pentru a protesta public împotriva neincluderii în Legea Bugetului de Stat din acest an a despăgubirilor de secetă, în ciuda promisiunilor repetate ale ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

Comentarii

Redacţia

2021-05-26 12:48:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...