Sport

2019-09-21, 19:04:09

Vedița Colonești, victorie cu FC Pucioasa. Robert Dalu, jucătorul decisiv

Divizionara a treia, Vedița Colonești, a câștigat meciul disputat pe teren propriu în compania celor de la FC Pucioasa, scor 2-1. Robert Dalu a marcat ambele goluri (min. 6 și 17), în timp ce oaspeții au punctat pe tabelă în minutul 37. Actul secund a fost lipsit de goluri, chiar dacă ambele echipe au mai avut oportunități de a marca.

Vedița Colonești continuă parcursul bun, de la nivelul Ligii a III-a, cu o victorie pe teren propriu în meciul cu FC Pucioasa, formație aflată în a doua jumătate a clasamentului. 

Atacantul Robert Dalu a fost jucătorul decisiv. Acesta a marcat ambele goluri, pentru ca oaspeții să reducă din diferență înainte de intrarea la vestiare.

Actul secund a adus destule ocazii, însă neconcretizate pe tabelă. S-a terminat 2-1 pentru Vedița Colonești, care a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii a III-a, cu 10 puncte acumulate. 

Comentarii

Redacţia

2019-09-21 19:04:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...