Sport

2018-11-09, 15:14:28

Vedea Văleni abandonează Liga a IV-a. Decizia avantajează Petrolul Potcoava, care va egala la puncte CSM Slatina

Vedea Văleni Nicolae Titulescu, formaţie ce în urmă cu două sezoane se bătea la primul loc, a depus cerere de retragere din Liga a IV-a. Decizia a fost luată de preşedintele echipei, George Şofaru, care a înştiinţat forul fotbalistic judeţean. Cum retragerea se va oficializa în timpul turului, rezultatele înregistrate vor fi anulate. Prin urmare, Petrolul Potcoava, care înregistrase doar o remiză cu Vedea Văleni, o va egala la puncte pe CSM Slatina, care a obţinut doar victorii pe linie.

Cu câteva etape înaintea încheierii turului de campionat, AJF Olt înregistrează primul abandon la nivelul Ligii a IV-a. Vedea Văleni Nicolae Titulescu, echipă ce s-a impus pe teren, în intermediara de miercuri, în deplasare cu Avântul Coteana, dar care va pierde confruntarea la masa verde, pentru că a avut pe teren câţiva jucători nelegitimaţi, a depus cerere de retragere.

George Şofaru, preşedintele echipei Vedea Văleni, spune că decizia a fost luată, forul fotbalistic judeţean fiind înştiinţat despre retragere.

„Nu mai putem să menţinem echipa la un nivel competitiv. Nu reuşeam să ne mai strângem la meciuri. Pentru meciul cu Coteana nu am avut 11 jucători, aşa că am găsit nişte băieţi, le-am dat echipament pe ei şi au jucat. Am depus cerere de retragere la AJF Olt, decizia este luată, nu există o altă variantă. Am fost dezamăgit de neseriozitatea jucătorilor. Unii se dădeau accidentaţi, alţii nu puteau să vină, aşa că nu avea rost să-i ţin încurcaţi pe cei şase, şapte jucători care într-adevăr erau serioşi. Vom lua o decizie în toamnă, dacă ne mai înscriem în Liga a IV-a. CSM Slatina este favorită la baraj, fără nicio discuţie”, a declarat George Şofaru.

Cum Petrolul Potcoava a pierdut puncte doar cu Vedea Văleni, înregistrând doar o remiză, principala urmăritoare a liderului CSM Slatina este avantajată de această decizie. Astfel, gruparea pregătită de Bobi Verdeş va rămâne fără cele trei puncte obţinute cu Vedea Văleni şi va fi egalată de Petrolul Potcoava. Prin urmare, derby-ul de pe „1 Mai”, programat pe 17 noiembrie, devine meci capital în lupta pentru barajul de promovare. Cele două formaţii se vor întâlni în meci direct, sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. CSM Slatina este, totuşi, favorită la victorie.

Comentarii

Redacţia

2018-11-09 15:14:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...