Sănătate

2018-11-19, 16:11:53

Unsprezece policlinici din judeţ, autorizate de DSP Olt pentru examinarea candidaţilor ce doresc să obţină permisul de conducere

DSP Olt a publicat lista cu unităţile medicale autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidaţilor ce doresc să obţină permisului de conducere, dar şi a conducătorilor de autovehicule sau tramvaie. Unsprezece astfel de policlinici din judeţ pot acorda astfel de servicii.

Din cele unsprezece unităţi medicale, doar patru sunt de stat, restul fiind clinici private autorizate să acorde astfel de servicii.

Astfel, oltenii care au nevoie de fişa medicală pentru a obţine permisul de conducere se pot adresa policlinicilor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Spitalului Municipal Caracal sau spitalelor orăşeneşti din Balş şi Corabia. Alte cinci clinici private din Slatina şi două din Caracal sunt autorizate să elibereze fişa medicală ce este ataşată la dosarul pentru obţinerea carnetului de şofer.
 

Comentarii

Redacţia

2018-11-19 16:11:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...