Eveniment

2021-06-07, 16:14:23

Un bărbat, din Redea, s-a electrocutat la pescuit în zona staţiei de epurare din Caracal

Duminică dimineaţă, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Redea, s-a electrocutat în timp ce pescuia în zona staţiei de epurare din Caracal. Zona este predispusă acestui pericol, în preajma Paştelui, un bărbat, din municipiul Bucureşti, şi-a găsit sfârşitul acolo.

Duminică,  în jurul orelor 08:50, un bărbat de 37 de ani, din comuna Redea, în timp ce se afla la pescuit în zona staţiei de epurare a municipiului Caracal, s-a electrocutat în timp ce manevra undiţa.

„Acesta a fost transportat la Spitalul municipal din Caracal pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În urmă cu câteva luni, un bărbat cu domiciliu în Bucureşti, venit pentru a petrece Sărbătorile Pascale, a murit după ce s-a electrocutat în timp ce pescuia în zona staţiei de epurare din Caracal. 


 


Comentarii

Redacţia

2021-06-07 16:14:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...