Eveniment

2021-10-28, 13:37:46

Un bărbat a murit sub ochii prietenilor, în timpul unei partide de fotbal

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, miercuri seară, sub ochii prietenilor săi, în timpul unui meci de fotbal, în Hunedoara.

Bărbatul juca fotbal împreună cu prietenii când, la un moment dat, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren, arată antena3.ro.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical. Prietenii bărbatului au încercat să îl ajute, însă nimic nu l-a mai putut salva. La rândul lor, medicii chemaţi chiar pe terenul de fotbal au început manevrele de resuscitare.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Hunedoara, medicii au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat de 43 ani.

Bărbatul se afla pe un teren de sport și i s-a făcut rău în timpul meciului.

„La sosire, echipajul a găsit pacientul în stop cardiorespirator. S-au făcut cu manevre de resuscitare aplicate de martori. S-a continuat resuscitarea pentru încă 45 de minute, dar din păcate fără success”, au transmis reprezentanții Ambulanței Hunedoara.

Polițiștii fac anchetă în acest caz.


Comentarii

Redacţia

2021-10-28 13:37:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...