Eveniment

2019-08-14, 09:57:52

Tribunalul Olt decide astăzi dacă îi prelungeşte arestul preventiv lui Gheorghe Dincă

Ancheta în cazul Caracal continuă. După ce polițiștii și procurorii au obținut prelungirea pentru încă zece zile a mandatului de percheziție în locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă, acesta va ajunge, astăzi, în instanță. Magistrații Tribunalului Olt decid dacă îi prelungesc arestul preventiv. După ce va afla hotărârea judecătorilor, Gheorghe Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii continuă cercetările.


Magistrații Tribunalului Olt decid dacă prelungesc arestul preventiv pe numele lui Gheorghe Dincă încă 30 de zile. Ședința de judecată va începe în jurul orei 10:00. După ce va afla hotărârea judecătorilor, Gheorghe Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii continuă cercetările. Aceștia urmează să spargă gropile betonate din curte.

Între timp, noi acuzații apar la adresa principalului suspect în cazul Caracal. O femeie a depus plângere la poliție pentru că ar fi fost violată și bătută de Gheorghe Dincă, în urmă cu două luni.

Pe de altă parte, continuă și cercetările la Casa Groazei. Anchetatorii au săpat, și ieri, câteva ore bune în curtea lui Gheroghe Dincă, în căutarea de probe noi. Avocatul familiei Luizei spune că la percheziții a asistat și Dincă, pe care l-a comparat cu un boier.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-08-14 09:57:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...