Eveniment

2019-04-23, 15:03:51

Transport ilegal de material lemnos, depistat în Balş

O firmă din Bistriţa a fost amendată de poliţiştii din Olt după ce un transport ilegal de material lemnos a fost depistat, pe raza oraşului Balş.

Societate comercială a fost amendată cu 3.000 de lei și iar materialul lemnos, în valoare de 5.170 de lei, transportat ilegal, a fost confiscat.


„Polițiștii au depistat în trafic, pe raza orașului Balș, un bărbat, de 36 de ani, din comuna Bistrița Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, în timp ce transporta material lemnos, cu un ansamblu de vehicule. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este angajat al unei societăți comerciale cu sediul în Bistrița Bârgăului și, întrucât au existat suspiciuni cu privire la concordanța datelor înscrise în avizul de însoțire și cantitatea transportată efectiv, materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Balș, în vederea inventarierii și cubării acestuia. În urma inventarierii materialului lemnos, au rezultat 7,86 metri cubi cherestea în plus față de cantitatea trecută în avizul de însoțire a mărfii“
, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Cei 7,86 mc de cherestea, a căror valoare se ridică la suma de aproximativ 5.100 lei, au fost confiscați și predați reprezentantului Ocolului Silvic Balș.

Comentarii

Redacţia

2019-04-23 15:03:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...