Eveniment

2020-08-15, 11:05:18

Tentativă de omor la Ianca. Şi-a înjunghiat ginerele cu un cuţit de bucătărie

Un bătrân de 80 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a înjunghiat ginerele cu un cuţit. Bătrânul a intervenit într-o ceartă ce se iscase între nevasta acestuia, fiică şi ginere.

Cei patru locuiesc împreună, în comuna Ianca. Joi seară, în jurului orei 23.00, între soţia bătrânului, care se afla sub influenţa alcoolului, fiică şi ginere a izbucnit o ceartă. 

Bărbatul de 80 de ani a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a lovit ginerele, un bărbat de 64 de ani, în zona abdominală. Medicul legist a stabilit că viaţa ginerelui a fost pusă în pericol, pentru plaga înjunghiată necesitând cel puţin 25 de zile de îngrijiri medicale.

Vineri seară, bătrânul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să ajungă în faţa judecătorilor Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tenativă de omor.  


Comentarii

Redacţia

2020-08-15 11:05:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...