Eveniment

2019-09-17, 14:18:03

Tânăr din Brebeni, reţinut de poliţişti după ce a fost prins furând acumulatori auto

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Brebeni, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat după ce a fost prins în flagrat, alături de încă un tânăr tot din Brebeni şi de o fată de 18 ani din Slatina, în timp ce furau acumulatori auto de la maşinile parcate pe strada Văilor din municipiu.

Cei trei au fost depistaţi, luni, de polițiștii din cadrul Poliției Slatina, în timp ce furau componente auto, acumulatori, de la autoturismele parcate pe strada Văilor din localitate.

Acumulatorii auto au fost recuperați, fiind restituiți proprietarilor.

„În cursul aceleași zile, unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-09-17 14:18:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...