Eveniment

2019-04-15, 12:56:42

VIDEO. Sute de amenzi aplicate de poliţişti, în weekend. Zeci de şoferi au rămas fără permis

Peste o sută de amenzi în valoarea de peste 63.000 de lei au fost aplicate de poliţiştii slătineni, în urma unei acţiuni desfăşurate în acest weekend.

La acţiune au participat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina și secțiilor de poliție arondate, încă de vineri.

În prima zi a acţiunii, 24 de elevi care absentau de la cursuri au fost identificaţi de poliţişti.

Totodată, în urma verificărilor făcute în piețele alimentare și agroalimentare din Slatina, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.100 de lei.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 115 sancțiuni contravenționale, dintre care 15 pentru încălcarea normelor privind ordinea și liniștea publică, 77 pentru nerespectarea legislației rutiere și 4 pentru încălcarea prevederilor privind paza obiectivelor , bunurilor, valorilor și persoanelor. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 63.110 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 13.100 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

De asemenea, 230 de autovehicule au fost oprite în trafic şi controlate, valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate pentru încălcarea legislației privind circulația pe drumurile publice fiind de 44. 660 lei. Au fost reținute 26 de permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate trei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au fost sprijiniți de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-04-15 12:56:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...