Sport

2019-08-20, 11:40:11

Suporterii, aşteptaţi să-şi ridice tricourile de la sediul CSM Slatina. Înscrierile continuă!

Suporterii care s-au înscris pentru a intra în posesia unuia din cele 2.000 de tricouri acordate gratuit de Primăria municipiului Slatina, în cadrul campaniei „Susţinem performanţa în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean!”, sunt aşteptaţi, începând de astăzi, să le ridice de la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina (Stadionul „1 Mai”). De asemenea, înscrierile continuă.

Începând de astăzi, suporterii care s-au înscris pentru a intra în posesia tricourilor gratuite din campania „Susținem performanța în fotbal! Împreună pentru fotbalul slătinean!” le pot ridica, în baza cărţii de identitate, de la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf. Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion „1 Mai”).

De asemenea, înscrierile continuă. Pentru a intra în posesia unui tricou cu însemnele echipei de fotbal trebuie să transmiteți un mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina sau să completați un formular de înscriere la sediul Clubului Sportiv Municipal.

Echipa de fotbal CSM Slatina va debuta în Liga a III-a vineri, 23 august, contra celor de la Sporting Roşiori. Meciul se va disputa pe Stadionul "1 Mai", cu începere de la ora 18.00. Intrarea este liberă. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-20 11:40:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...