Sănătate

2019-11-13, 10:53:45

Spitalul Slatina caută doi medici oftalmologi. Rezidenţii sunt aşteptaţi la post din ianuarie

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs două posturi de medic rezident an IV, cu specialitatea Oftalmologie, normă întreagă. Posturile sunt disponibile pe Secţia de Oftalmologie a spitalului slătinean.

Dosarul candidaţilor interesaţi de cele două posturi de la spitalul din Slatina trebuie să cuprindă: cererea de înscriere, copie de pe diploma de licenţă şi certificatul de confirmare în gradul profesional, copia certificatului de membru al organizaţiei profesionale cu viza pe anul în curs, cazierul judiciar, certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic şi neuropsihic pentru exercitarea activităţii, dovada de achitare a taxei de concurs de 150 lei şi copia actului de identitate.

Managerul de la Spitalul Slatina, Cătălin Rotea, a precizat că adresabilitatea a crescut pe Secţia de Oftalmologie, iar doctori fac faţă cu greu solicitărilor.  Tinerii oftalmologi care sunt declaraţi admişi la concursul organizat de Spitalul Slatina se vor prezenta la post la începutul anului viitor.

Pe Secţia de Oftalmologie a Spitalului Slatina lucrează în prezent patru doctori: Anda Enculescu, Ana Maria Bălşanu, Doina Ionilă şi Mihai Călinescu. Aceştia pot fi găsiţi atât pe secţia unităţii medicale, cât şi în Ambulatoriul de specialitate. 

Comentarii

Redacţia

2019-11-13 10:53:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...