Sănătate

2021-09-28, 10:12:47

Spitalul Slatina, alături de familia medicului Elena Ghiţă. „Boala nu alege, nu ţine cont de profesie şi poate fi la fel de nemiloasă cu noi toţi”

Tristeţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în urma morţii unui medic tânăr, de numai 39 de ani, neurologul Elena Ghiţă. De mai mulţi ani, femeia se lupta cu o boală grea.

Luni, boala a învins medicul. Şi nu vorbim despre un medic care pierde un pacient, ci de neurologul Elena Ghiţă care a decedat în urma unei lungi suferinţe.

„Suntem profund îndureraţi la aflarea veştii morţii colegei noastre, medicul Elena Ghiţă. Deşi se lupta de mai mulţi ani cu o boală grea, am sperat că medicina şi Divinitatea vor face o minune pentru o femeie tânără, mamă a doi copii mici. Boala nu alege, nu ţine cont de profesie şi poate fi la fel de nemiloasă cu noi toţi. Condoleanţe familiei îndurerare!”, este mesajul purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, chirurgul Florin Popa.

După mai bine de trei ani în care a luptat cu cancerul, la doar 39 de ani, Elena Ghiţă a pierdut lupta cu boala.

Medicul va fi condus pe ultimul drum, astăzi, înmormântarea urmând a avea loc în Cimitirul Strehareţ, din Slatina.

Comentarii

Redacţia

2021-09-28 10:12:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...