Administraţie

2021-11-15, 11:10:30

Slatina: Cresc tarifele pentru recuperarea maşinilor parcate neregulamentar şi ridicate

Regulamentul privind ridicarea, transportul, depozitarea şi restituirea vehiculelor staţionate neregulamentar în Slatina va fi modificat, potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică. Printre modificări se numără creşterea tarifelor pe care şoferii în culpă trebuie să le achite pentru recuperarea autoturismului.


Potrivit proiectului aflat în dezbatere publică, tariful pentru ridicare, transport şi depozitare vehicul va fi de 500 de lei, faţă de 300 lei cât este în prezent. Totodată, creşte şi suma pe care trebuie să o suporte proprietarul vehiculului ridicat, dacă se prezintă la locul ridicării, de la 150 lei la 200 lei. Neschimbat rămâne tariful pentru depozitarea autovehiculului, adică 50 de lei pe zi.

Totodată, noul regulament permite Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat public să ridice vehiculele staţionate neregulamentar în scuaruri, spaţii verzi, parcări de reşedinţă sau pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi.

O altă prevedere din noul regulament vizează maşinile abandonate. După ridicarea acestora de pe domeniul public de către DASIP, o altă instituţie din subordinea Primăriei Slatina, Direcţia Administrare Patrimoniu, va demara procedura de valorificare a acestora.


 

Comentarii

Redacţia

2021-11-15 11:10:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...