Politică

2020-08-11, 11:17:56

Siminica Mirea, apel către Guvernul României, în plină pandemie

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea susţine că serviciile medicale care să asigure diagnostic și tratament pentru fiecare român reprezintă o necesitate de la care actualul Guvern nu trebuie să se abată indiferent de contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Parlametarul susţine că de la debutul pandemiei, au fost pierdute din vedere aspecte esenţiale care îi vizează pe bolnavii cronici.

„Sistemul medical a reușit, în linii mari, să se adapteze situației generată de pandemia COVID-19 în ciuda dificultăților întâmpinate pe parcurs. Cu toate acestea, au fost pierdute din vedere câteva aspecte esențiale precum situația bolnavilor cronici care au avut enorm de suferit din cauza reorganizării haotice a spitalelor. Guvernul trebuie să redeschidă spitalele pentru bolnavii cu boli cronice! Asociațiile care reprezintă pacienții bolnavi de cancer au cerut mai multă atenție încă de acum mai bine de 2 luni și s-au considerat sacrificați de dorințele actualului cabinet de avea anumite raportări cu privire la pandemia COVID-19”, a arătat parlamentarul.


Comentarii

Redacţia

2020-08-11 11:17:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...