Sport

2018-06-04, 15:26:45

Seraficeanu, Veşcă şi portarii Puşcaş, Vălean şi Diaconu, plecările de la CSM Slatina

Oficialii echipei CSM Slatina menţin „scheletul” ce a reuşit menţinerea în Liga Naţională, jucătoarele care au dus greul în acest sezon reînnoindu-şi contractele. Aşa cum era de aşteptat, există câteva plecări, cinci handbaliste, dintre care două ce au evoluat constant, despărţindu-se de CSM Slatina în această vară.

Extrema dreaptă Sonia Seraficeanu, care a ajuns la un acord cu CS Minaur Baia Mare, interul Carmen Veşcă, care nu prea a evoluat, şi goalkeeperii Mădălina Puşcaş, Dana Vălean şi Diana Diaconu sunt plecările certe din această vară de la CSM Slatina. Dintre portari, Mădălina Puşcaş, care a evoluat inclusiv în prima ligă maghiară, a avut câteva meciuri cu evoluţii apreciate, iar Sonia Seraficeanu, care s-a adaptat ceva mai greu, a avut un randament foarte bun în ultimele confruntări, însă a dat curs ofertei venite de la nou-promovata din Baia Mare.

Victorina Bora, care va pregăti echipa şi în stagiunea 2018-2019, a mizat pe continuitate, păstrând în mare parte lotul actual. Jucătoarele care au dus greul în acest sezon şi-au reînnoit contractele, printre acestea numărându-se Alexandra Gogoriţă, care, deşi ofertată de Măgura Cisnădie, a decis să continue la Slatina. Oferte de la alte echipe au mai avut şi alte componente ale grupării slătinene, însă au decis să evolueze în continuare în tricoul grupării CSM Slatina.

La capitolul veniri, oficialii clubului nu au anunţat deocamdată transferuri noi, însă se poartă negocieri pentru aducerea câtorva jucătoare, care să aducă un plus de valoare lotului.

Jucătoarele care vor continua în noua stagiune: portari - Elena Nagy, Lăcrămioara Stan; extreme- Diana Constantinescu, Nicoleta Rusu, Hermina Stoicănescu; inter - Ştefania Lazăr, Alexandra Andrei (Gogoriţă), Adina Cîrligeanu, Iulia Andrei, coordonator de joc- Mihaela Popescu, Geanina Drăghici, pivot - Lorena Ostase, Elena Fulgoi.

Comentarii

Redacţia

2018-06-04 15:26:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...