Politică

2020-02-20, 15:42:19

Senatorul Renică Diaconescu, prezent la audierea ministrului Sănătăţii

Senatorul PSD de Olt, medicul Renică Diaconescu, a fost prezent, miercuri, la audierea ministrul propus pentru Sănătate, Victor Costache.

Diaconescu a ţinut să-i transmită ministrului că este nevoie să respingă atacurile asurpa elitei medicale din România şi să vină la întâlnirile cu membrii Comisiei de Sănătate, pentru a fi la curent cu problemele din sistemul de sănătate.

Renică Diaconescu este cel care a iniţiat suplimentarea locurilor la examenul de rezidenţiat.

La începutul anului, medicul Renică Diaconescu a primit distincţia de cetăţean de onoare al Slatinei pentru înfiinţarea Compartimentului de tromboliză la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unitate spitalicească devenită Centru Regional de Tromboliză. În urma înființării acestui centru, au fost tratate peste 30 de persoane care au suferit un accident vascular.

Comentarii

Redacţia

2020-02-20 15:42:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...