Sănătate

2020-01-21, 15:37:01

Şefii marilor secţii de la Spitalul Slatina, şcoliţi cum să ofere servicii medicale de calitate. Au studiat standardele cerute de ANMCS

Pe lângă investiţiile care s-au făcut, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sunt preocupaţi şi de instruirea personalului medical, încercând astfel să crească calitatea serviciilor medicale oferite, mai ales că unitatea medicală din Slatina se află în plin proces de acreditare, ciclul al doilea.

29 de angajaţi ai Spitalului Slatina, cei mai mulţi medici şefi de secţie, au participat la finalul anului trecut la cursul „Manager calitate în domeniul sănătăţii”.

Şeful Serviciului Managementul Calităţii din cadrul Spitalului Slatina, Mirela Vasile, a precizat că acest curs a durat 12 zile, timp în care medicii au studiat standardele cerute de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS).

„Cursul a fost organizat pentru 29 de angajaţi ai spitalului, cei mai mulţi medici şefi de secţie. S-a întins pe durata a 12 zile, a avut patru module şi a fost terminat la finalul anului trecut. Prin acest curs, medicii au studiat standardele cerute de ANMCS. Chiar am fost felicitaţi de cei de la ANMCS că am organizat acest curs. Ne-au spus că suntem primul spital din ţară care am luat în calcul pregătirea medicilor în acordarea serviciilor medicale de calitate. Pe lângă investiţiile care s-au făcut, conducerea spitalului şi cei de la CJ Olt au fost preocupaţi şi de instruirea personalului”, a spus Mirela Vasile.

CJ Olt este ordonator principal de credite la Spitalul Slatina, sumele investite în ultimii ani în echipamente medicale şi modernizarea spaţiilor fiind foarte mari. Acest curs de pregătire destinat personalului a fost plătit de Spitalul Slatina şi a costat peste 55.000 de lei.  

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 15:37:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...