Administraţie

2019-09-11, 12:31:51

Sediu nou pentru Inspectoratul de Stat în Construcţii Olt

Inspectoratul de Stat în Construcţii Olt s-a mutat într-un nou sediu, în Slatina, începând de astăzi, clădirea în care funcţiona instituţia până în prezent intrând într-un amplu proces de reabilitare.

Nou sediu al instituţiei este pe strada Ana Ipătescu din Slatina, la numărul 4A, în clădirea în care, în trecut, a funcţionat Centrul de Calcul. În aceeaşi clădire mai funcţionează Direcţia Regională de Statistică şi Agenţia Domeniile Statului Olt.

Motivul mutării Inspectoratului de Stat în Construcţii Olt într-un nou imobil este faptul că fostul sediu, care funcţiona într-o clădire monument istoric de pe strada George Poboran din Slatina, va intra într-un proces de reparaţii capitale şi extindere. Durata lucrărilor este de doi ani, tot atât va dura şi relocarea funcţionarilor instituţiei în sediul de pe strada Ana Ipătescu.

Comentarii

Redacţia

2019-09-11 12:31:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...