Comentariul Gazetei

2019-04-25, 11:16:08

Să fie multă mâncare... pe masă şi pe Facebook

Nu ştiu dacă a crescut atât de mult nivelul de trai, însă ceea ce mi-e clar este că românul, cât de sărac ar fi, cumpără de Sărbători şi ce nu-i trebuie. Scopul principal este de a mânca şi bea mai mult decât poate duce.

Pentru a evita cozile, m-am gândit eu, trebuie să recunosc destul de prost, că dacă îmi cumpăr cele necesare la începutul săptămânii, voi evita aglomeraţia specifică perioadei. Ei bine, marţi seara erau cozi interminabile în Kaufland. Cumpărau oamenii, de parcă venea Apocalipsa. Cărucioarele umplute cu moţ, borcane de castraveţi sparte, dosite prin vreun colţ al magazinului, cozi interminabile la case, iar lucrătorii într-o alergătură permanentă pentru a aproviziona rafturile care se goleau, de parcă erau atacate de termite. Oamenii cumpără. Adică, cumpără fără să se încurce. Unii aveau câte două cărucioare, şi parcă tot nu erau mulţumiţi de tot ce au cumpărat.

Despre asta este Paştele!? Şi n-ar fi o problemă dacă chiar s-ar mânca tot, însă  după ce trec Sărbătorile, multă mâncare ajunge în tomberoane.

Şi pentru că în acest an, 1 Mai se leagă cu Paştele, pe 30 aprilie va fi iar nebunie în magazine. Şi în toată această poveste, să nu uităm să împărtăşim totul cu ceilalţi.  Ce folos să ai masa plină, dacă vecina de pe scara cealaltă nu ştie asta. Aşa că, să fie multă mâncare... pe masă şi pe Facebook.

Comentarii

Redacţia

2019-04-25 11:16:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...