Administraţie

2021-01-22, 09:17:23

Primarul din Caracal, întâlnire cu oamenii de afaceri din oraş. Ce teme au fost abortate

Primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, le-a prezentat oamenilor de afaceri locali, principalele direcții de acțiune pentru accesarea de fonduri europene în vederea dezvoltării orașului.


Întâlnirea a avut loc, joi, când au fost puse în dezbatere şi o serie de aspecte ce preocupă administrația caracaleană sau care afectează viața locuitorilor urbei precum: curățenia în oraș și în jurul acestuia, colectarea selectivă a gunoiului sau măsuri posibile de susținere a HORECA în contextul COVID.

Cu aceeasi ocazie, alături de echipa de coordonare a proiectelor cu fonduri europene din Primărie, Ion Doldurea a prezentat câteva din domeniile în care s-au inițiat sau se vor scrie proiecte pentru atragerea de fonduri europene.

„Este vorba despre creșterea eficienței energetice a Spitalului Municipal prin reabilitarea acestuia, reabilitarea si dotarea ambulatoriului spitalului dar și o serie de proiecte pentru valorificarea patrimoniului cultural al orașului”, a transmis edilul.

Comentarii

Redacţia

2021-01-22 09:17:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...