Eveniment

2019-01-11, 13:51:12

Peste o mie de kilograme de petarde au fost confiscate de poliţiştii olteni, la final de an

Peste 1.000 de kilograme de obiecte pirotehnice au fost ridicate de polițiștii olteni, la sfârşitul anului trecut, în cadrul acţiunii „Foc de artificii”. Valoarea amenzilor aplicate a depăşit 27.000 lei

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că verificările polițiștilor au vizat modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei în vigoare de societăţile comerciale autorizate, care desfăşoară operaţiuni cu articole pirotehnice, precum şi identificarea și sancționarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care comercializează ambulant articole pirotehnice.

„În acest sezon, polițiștii au efectuat 87 de acţiuni și controale în complexe, pieţe şi alte obiective și au verificat activitatea societăților comerciale autorizate comercializeze articole pirotehnice sau să execute focuri de artificii”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Ea a adăugat că, în cadrul acţiunilor, au fost depistate 27 de persoane fizice neautorizate care ofereau spre vânzare articole pirotehnice și au fost întocmite 25 de dosare penale privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Totodată, au fost confiscate 1.076 kilograme obiecte de distracție care aveau conținut pirotehnic, valoarea acestora fiind de peste 27.000 de lei.


Comentarii

Redacţia

2019-01-11 13:51:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...