Comunitate

2017-11-27, 14:00:38

Peste 6.100 de cărţi funciare au fost deschise la Vişina

Lucrările de înregistrare sistematică în comuna Vişina au fost finalizate, localnicii urmând să primească 6.175 de extrase de cărţi funciare. Ceremonia de deschidere a înmânării cărţilor funciare a avut loc, vineri, la Vişina, în prezenţa mai multor politicieni olteni, dar şi a directorului ANCPI, Radu-Codruţ Ştefănescu.

Proprietarii imobilelor din comuna Vișina primesc, începând de vineri, documentele specifice rezultate în urma finalizării lucrărilor de înregistrare sistematică, fiind deschise 6.175 cărţi funciare.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Olt comunică deţinătorilor de proprietăţi din comuna Vișina, prin intermediul Primăriei Vișina, potrivit evidenţei de carte funciară, următoarele documente: extrasul de carte funciară pentru informare, extrasul de plan cadastral (în înţelesul specificaţiilor tehnice, prin acest document se înţelege reprezentarea grafică din anexa la Partea I a cărţii funciare). 
 
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii OCPI Olt, pentru UAT Vișina, lucrările de înregistrare sistematică au fost realizate din veniturile proprii ale ANCPI.

Festivitatea de înmânare a cărţilor funciare a avut loc vineri, în prezenţa politicienilor locali, dar şi a directorului general al ANCPI, Radu-Codruţ Ştefănescu.

Problemele de fond funciar au fost rezolvate şi la Vişina Nouă, unde în septembrie au fost finalizate lucrările de înregistrare sistematică, fiind împărţite peste patru mii de extrase de cărţi funciare. 

Comentarii

Redacţia

2017-11-27 14:00:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...