Comunitate

2020-01-14, 13:29:49

Paula Seling, Anastasia Lazariuc şi Gabriel Bîscoveanu cântă la Gala Laureaţilor

Paul Seling, Anastasia Lazariuc şi participantul la Vocea României Gabriel Bîscoveanu sunt capetele de afiş la evenimentele organizate de Primăria Slatina, în perioada 20-24 ianuarie 2020, pentru marcarea a 652 de ani de la prima atestare documentară a municipiului.

Potrivit informaţiilor remise de reprezentanţii Primăriei Slatina, Paula Seling va concerta la Gala Superlativelor, miercuri 22 ianuarie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

Tot la acest eveniment va concerta şi Gabriel Bîscoveanu. În vârstă 17 ani, Gabi a fost concurent la Vocea României, calificându-se în galele live. El este elev la Colegiul Național „Ion Minulescu” şi se pregătește intens pentru Arhitectură.

Anastasia Lazariuc va concerta la Gala Seniorilor, programată pe 24 ianuarie, la aceeaşi locaţie.

Evenimentul va fi prezentat de actriţa Monica Davidescu.

Seria manifestărilor Gala Laureaţilor începe luni, 20 ianuarie, cu Gala Campionilor. În cadrul evenimentului, începând cu ora 8.30, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” se vor decerna diplome și premii elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor din unitățile de învățământ slătinene care au obținut performanțe remarcabile în anul anterior.

Miercuri, 22 ianuarie, este programată Gala Superlativelor,  începând cu ora 17.00, tot la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. În cadrul Galei se vor decerna distincția „Cetățean de onoare” și „Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2019 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina.

După decernarea distincțiilor, concertează Paula Seling şi Gabriel Bîscoveanu.

Manifestările se încheie vineri, 24 ianuarie 2020, când este marcată Unirea Principatelor Române.

În intervalul orar 9.45 – 11.00, va avea loc ceremonialul militaro- religios, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza și distribuire de stegulețe și cocarde tricolore.

Începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, va avea loc Gala Seniorilor în cadrul căreia se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2019.

După decernarea premiilor, concertează Anastasia Lazariuc.

Bugetul alocat de primărie pentru acest eveniment se ridică la 560.000 lei.

Comentarii

Redacţia

2020-01-14 13:29:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...