Eveniment

2019-06-07, 13:59:01

Opriţi cu focuri de armă: doi bărbaţi din Teleorman, prinşi când pescuiau ilegal pe râul Olt

Doi bărbaţi din Teleorman, depistaţi pescuind ilegal pe râul Olt, în zona localităţii oltene Rusăneşti, au fost opriţi cu focuri de armă de poliţiştii de frontieră olteni.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt, cei doi pescuiau, dintr-o barcă pneumatică, folosind un proiector și un dispozitiv de pescuit electric.

Când au fost surprinşi de poliţiştii de frontieră, teleormănenii au încercat să fugă, oamenii legii folosind armamentul din dotare pentru a-i opri.

„Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, însă aceştia nu s-au supus somațiilor legale, unul încercând să fugă pe mal, iar celălalt cu barca, motiv pentru care lucrătorii noştri au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical cu respectarea prevederilor legale”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia de Frontieră Olt.

Barca pneumatică și uneltele utilizate la pescuit au fost confiscate, iar pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit un dosar penal.


Comentarii

Redacţia

2019-06-07 13:59:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...