Sănătate

2021-07-21, 12:10:41

Oncologul Bogdan Vătu, noul manager al Spitalului Orăşenesc Balş

De luni, 19 iulie, medicul Bogdan Vătu este noul manager al Spitalului Balş. Acesta a activat în cadrul Secţiei Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, din toamna anului 2018.

Spitalul Balş are un nou manager, după ce Cătălin Şerban nu şi-a mai dorit să ocupe această funcţie. Oncologul Bogdan Vătu este manager interimar, numit pentru o perioadă de şase luni sau până la organizarea concursului.

Spitalul Orăşenesc Balş va avea parte de ample investiţii, prima şi poate cea mai importantă va fi realizarea unui centru de primiri urgenţe. În prezent, Balşul are doar o cameră de gardă

„Am recepţionat deja studiul de fezabilitate pentru un centru de primiri urgenţe. În momentul de faţă, spitalul are doar cameră de gardă, unde nu există medic de gardă. Studiul de fezabilitate este finalizat şi, dacă nu vom obţine fonduri europene prin Planul Naţional de Rezilienţă şi Redresare sau pe programul operaţional de sănătate, vom începe această lucrare, cel târziu anul viitor, din fonduri proprii, din credit sau dintr-o parte din banii pe care îi are spitalul, în momentul de faţă”, a declarat Cătălin Rotea.


Comentarii

Redacţia

2021-07-21 12:10:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...