FC OLT Slatina

2015-03-30, 13:17:45

Oficialii FC Olt Slatina vor depune dosarul pentru licenţiere

Clasată pe poziţia a treia la finalul sezonului regulat, FC Olt Slatina a anunţat că îşi va depune dosarul de licenţiere pentru Liga I. Preşedintele grupării, Ionuţ Ivan, este convins că nu va avea probleme în a primi licenţa şi invită oamenii cărora le place fotbalul să sprijine financiar echipa.

Oficialii grupări locale FC Olt Slatina au luat hotărârea de a depune dosarul de licenţiere pentru Liga I. Informaţia a fost confirmată de preşedintele formaţiei de la malul Oltului, Ionuţ Ivan.

 

Acesta spune că a luat această decizie în urma rezultatelor foarte bune pe care echipa le-a avut în ultima vreme, slătinenii încheind sezonul regulat pe ultima poziţie a podiumului Seriei a II-a, la o diferenţă de opt puncte faţă de liderul ACS Poli Timişoara, grupare cu care au remizat week-end-ul trecut. Ivan spune că va fi un dosar stufos, dar în acelaşi timp este optimist că nu vor avea probleme în a obţine licenţa.


„În urma prestaţiilor pe care echipa noastră le-a avut în acest campionat, terminând iar pe poziţia a treia, la fel ca şi anul trecut, considerăm că trebuie să depunem dosarul de licenţiere pentru Liga I. Este un dosar destul de stufos şi dificil, dar sunt convins că vom primi licenţa din partea FRF. Astfel, dorim să continuăm lupta pentru prima poziţie. Suntem siguri că vom avea sprijinul suporterilor pe teren propriu, iar în deplasare jucătorii noştri se vor dărui ca şi până acum şi vom aduna maximum din punctele puse în joc”
, a afirmat Ionuţ Ivan.


„Aşteptăm şi alţi sponsori în afară de CJ Olt şi CL Slatina”


Pentru a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc, FC Olt Slatina are nevoie de mult mai multă susţinere. Ionuţ Ivan doreşte să facă un apel către platforma industrială din municipiu şi către firme din oraş sau judeţ care să vină în sprijinirea grupării. Oficialul spune că echipa de la malul Oltului nu se poate bate cu alte formaţii care au bugete duble şi chiar triple.


„Pe această cale aş dori să mulţumesc autorităţilor locale care sprijină acest club, Consiliul Judeţean şi Consiliul Local, dar fac apel către platforma industrială şi firme din Slatina sau judeţ să vină alături de această echipă pentru că doar cu sprijinul autorităţilor locale nu se poate face performanţă. Am demonstrat în aceste două campionate, de când sunt în cadrul acestui club, împreună cu echipa administrativă şi tehnică, faptul că este greu să te baţi cu echipe care au bugete duble sau triple faţă de noi. Contează foarte mult acest aspect şi sper să vină lângă noi oameni cărora le place fotbalul şi care vor să susţină echipa”, a precizat Ionuţ Ivan.

Comentarii

Redacţia

2015-03-30 13:17:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...