Administraţie

2019-12-11, 14:06:44

O primărie de lângă Slatina a scos la concurs patru posturi. Au acces doar cei care au domiciliul în comună

Primăria Curtişoara a scos la concurs patru posturi, examenul urmând a fi organizat la mijlocul lunii ianuarie. Toţi candidaţii trebuie să îndeplinească o condiţie esenţială: să aibă domiciliul pe raza comunei Curtişoara.

Primăria Curtişoara are nevoie de un muncitor calificat (buldoexcavatorist) la Compartimentul Servicii Comunale, doi muncitori necalificaţi pentru Compartimentul Servicii Comunale şi de un şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă la Compartimentul Servicii Comunale.

În vederea ocupării acestor locuri de muncă, candidaţii trebuie să îndeplinească  condiţii specifice: pentru muncitor calificat I - să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat, vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului să fie de minimum şase ani şi şase luni, să aibă permis de conducere categoria B, C şi E, domicilul în Curtişoara şi calificări precum: mecanic utilaj greu buldoexcavatorist, mecanic agricol, cu atestat pentru a lucra pe buldoexcavator. Acesta trebuie să cunoască şi să aplice procedurile de execuţie a lucrărilor de terasamente.

Pentru postul de muncitor necalificat I la Compartimentul Servicii Comunale, vechimea în muncă trebuie să fie de cel puţin o jumătate de an şi să aibă domiciliul pe raza comunei. Pentru a deveni şef Serviciu voluntar pentru Situaţii de Urgenţă la Compartimentul Servicii Comunale, candidaţii trebuie să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat, să aibă domiciliul în comuna Curtişoara, o vechime în muncă de cel puţin trei ani, permis de conducere categoria B şi certificatul de absolvire pentru ocupaţia de şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă eliberat de instituţii acreditate.

Concursul se va organiza după următorul calendar: 13 ianuarie proba scrisă, proba practivă pentru postul de buldoexcavator pe 16 ianuarie, iar pe 20 ianuarie va avea loc interviul.

Oltenii interesaţi îi pot depune dosarele la sediul primăriei din Curtişoara.
 

Comentarii

Redacţia

2019-12-11 14:06:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...