Administraţie

2019-11-21, 15:46:04

O nouă stradă în Slatina. Leagă zona industrială de cartierul Clocociov

Municipalitatea va construi o nouă stradă care va lega parcul industrial de pe strada Milcov cu strada Poenii din cartierul Clocociov.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că proiectul se află la faza de realizare a documentaţiei, valoarea investiţiei ridicânduse la aproximativ şase milioane lei.

„Șoseaua pornește de la intrarea dinspre Milcov, dinspre parcul industrial, la Prysmian. Aici suntem la faza de studiu de fezabilitate. Vom intra pe lângă terenul CET-ului, direct în Clocociov, pe strada Poenii. Lungimea drumului este de 1,6 kilometri, iar valoarea investiție de 6 milioane lei. Eu estimez că în primăvară vom reuși să intrăm cu prima lopată, să zic așa”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

El a adăugat că traseul noii străzi este prin fosta haldă de gunoi a municipiului, închisă în cadrul proiectului privind managementul integrat al gunoiului din judeţ.

Comentarii

Redacţia

2019-11-21 15:46:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...