Comentariul Gazetei

2019-06-04, 12:22:54

Nunţile secolului XXI: claxonat enervant, susţinut de muzica boxelor urcate pe vreo Dacia 1310

M-a disperat obiceiul ridicol al nuntaşilor încolonaţi în trafic, care claxonează pe parcursul traseului lor prin oraş. Este o tulburare a liniştii publice, iar dacă tot nu sunt aplicate sancţiuni pentru acest prost obicei, măcar să încercăm cumva să-i facem să conştientizeze că este extrem de deranjant atât pentru ceilalţi participanţi în trafic, cât şi pentru cei aflaţi în case, care poate se odihnesc la ora amiezii.

De câteva weekend-uri, nu există sâmbătă sau duminică în care să nu-mi fie perturbat somnul de claxonatul ăsta enervant, susţinut de muzica boxelor urcate pe vreo Dacia 1310. Claxonatul se foloseşte pentru a evita o situaţie periculoasă, evident nu este cazul.

Sunt convinsă că la fel ca mine gândesc mulţi alţi locuitori din oraş, mai ales că sâmbăta şi duminica sunt zile nelucrătoare, lumea se odihneşte, iar acel zogomot infernal este extrem de deranjant. Nu cred că în asta constă bucuria mirilor şi a nuntaşilor, efectiv este un obicei împământenit, dar la care ar trebui să se renunţe. Nu sunt obligaţi ceilalţi să suporte tam-tam-ul petrecăreţilor.

Domnilor, suntem în secolul XXI, renunţaţi la claxonatul enervant din timpul alaiului prin centrul oraşului. Nunta este un moment special, n-are rost să perturbaţi liniştea celorlaţi sau să vă alegeţi cu amenzi într-o astfel de zi, care ar trebuie să fie cea mai frumoasă!

Comentarii

Redacţia

2019-06-04 12:22:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...