Comentariul Gazetei

2019-07-04, 15:46:46

Munţi de gunoaie, o plajă şi un festival

De astăzi începe cel mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea. Petrecerea în aer liber, ca să zic aşa, durează patru zile, timp în care sunt aşteptare trupe cunoscute din ţară şi de peste hotare, precum: DJ Snake, G-Eazy, Sean Paul, Jessie J., Afrojack, Alesso, KSHMR, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Vini Vici. Accesul pe plaja Neversea se va face prin Portul Tomis.

Iubesc astfel de evenimente, însă am o problemă cu ceea ce rămâne în urma petrecăreţilor. Imaginile de la ediţiile anterioare sunt dezolante. Munţi de pet-uri, sticle, hârtii, resturi alimentare, toate lăsate pe plajă.

Organizatorii şi-au luat măsuri şi vor instala sute de coşuri de gunoi, însă sunt convinsă că unii nu le vor vedea, alţii le vor ignora, iar alţii le vor considera prea departe. În toate situaţiile, deznodământul este acelaşi. Gunoiul va fi aruncat pe jos, dovada vie a lipsei de educaţie.

Comentarii

Redacţia

2019-07-04 15:46:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...