Sport

2020-06-03, 11:34:24

Mirela Paşca, de la Măgura Cisnădie, noul portar al echipei CSM Slatina

Echipa de handbal CSM Slatina a realizat cel de-al doilea transfer al verii. Postul de portar a fost acoperit prin aducerea experimentatei Mirela Mădălina Paşca, care în stagiunea trecută a evoluat pentru Măgura Cisnădie. Mirela Paşca are 35 de ani şi este originară din Tulcea.

Portarul Mirela Mădălina Pașca va juca pentru echipa CSM Slatina. Handbalista de 35 de ani, originară din Tulcea, a fost transferată de la Măgura Cisnădie, iar în trecut a mai jucat pentru HC Zalău, Dunărea Brăila şi SCM Craiova.

Mirela Paşca este cel de-al doilea transfer al grupării slătinene, după aducerea interului stânga Larisa Tamaş. Ambele jucătoare au experienţa meciurilor tari. CSM Slatina îşi întăreşte astfel lotul de jucătoare pentru noul sezon al Ligii Naţionale, care va începe pe data de 27 august.

Handbalistele slătinene s-au reunit, astăzi, la Slatina, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Sportiv 1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2020-06-03 11:34:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...