FC OLT Slatina

2013-05-03, 17:46:42

Măsuri drastice, după eşecul de la Braşov. Matei, Gafiţa, Dima şi Şerban, puşi pe liber de conducerea clubului FC Olt

Înfrângerea suferită pe terenul favoritei la promovare, Corona Braşov, scor 4-1, nu a rămas fără urmări. Patru jucători au fost puşi pe liber, ca urmare a evoluţiei lamentabile, ce a dus la un eşec drastic, după ce echipa înregistrase remize cu ACS Poli Timişoara şi CS Mioveni.

 Măsuri dure după meciul susţinut, joi, în deplasare, pe terenul formaţiei Corona Braşov, pierdut cu scorul de 1-4. Conducerea clubului a renunţat la serviciile jucătorilor Marius Matei, Cristinel Dimitrie Gafiţa, Valentin Dima şi Ioan Şerban.

 

“Am renunţat la serviciile celor patru jucători pentru modul în care au tratat meciul, ne-a deranjat atitudinea, lipsa totală de implicare în joc, au dat dovadă de neprofesionalism”, a declarat preşedintele clubului FC Olt Slatina, Ion Geolgău.


Vigariu, Velcovici, Crăciun, Săndulescu, Pribac au fost, de asemenea, jucătorii puşi pe liber, în iarnă, de FC Olt Slatina, din cauza lipsei rezultatelor. În timp ce Velcovici şi Crăciun şi-au găsit angajamente, la CS Turnu Severin, primul bifând chiar minute pentru formaţia mehedinţeană, însă destul de puţine, Pribac şi Săndulescu nu au reuşit să-şi găsească o nouă echipă.

 

Preşedintele clubului, Ion Geolgău, a lăsat să se înţeleagă că neimplicarea în joc nu va fi tolerată.

Comentarii

Redacţia

2013-05-03 17:46:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...