Politică

2020-08-14, 14:54:14

Marius Oprescu, candidatul PSD la funcţia de preşedinte CJ Olt: „Nu ne propunem himere, ci proiecte pe care ştim că le putem realiza în următorii patru ani”

PSD Olt a depus, astăzi, lista candidaturilor pentru Consiliul Judeţean, la Biroul Electoral. Astfel, social-democraţii au intrat în linie dreaptă pentru un nou mandat de preşedinte CJ, dar şi o nouă majoritate în forul judeţean.

Lista este deschisă de actualul şef al CJ Olt, Marius Oprescu, care este candidatul formaţiunii pentru un nou mandat de preşedinte.

„Întotdeauna, noi, social-democraţii, am ştiut să facem campanii pozitive, drept pentru care şi anul acesta ne-am propus să facem asta. Sub dezideratul campaniei «Investim în Olt!», cred că am venit şi de această dacă cu o echipă coerentă, profesionistă şi cu experienţă în administraţia publică. Avem şi oameni noi, dar şi oameni care au mai fost consilieri judeţeni, care ştiu să se prezinte în faţa cetăţenilor din judeţul Olt, să le preia ideile şi să le transpună în proiecte, astfel încât tot ce facem la Consiliul Judeţean să fie în interesul cetăţenilor”, a declarat Marius Oprescu, după depunerea candidaturii.

Sub sloganul „Investim în Olt!”, PSD îşi doreşte continuarea proiectelor aflate în derulare, dar şi realizarea altora noi, toate în beneficiul locuitorilor judeţului.

„Programul electoral pe care ni-l propunem pentru 2020-2024 este unul cu multe investiţii, dar în acelaşi timp realizabil. Nu ne propunem himere, ci lucruri pe care ştim că în cei patru ani suntem în stare să le realizăm. Numai aşa poţi veni, în 2024, în faţa oamenilor şi le ceri votul din nou”, a adăugat Marius Oprescu, actualul preşedinte al CJ Olt, şi candidatul PSD pentru un nou mandat.

Lista PSD pentru Consiliul Judeţean:

1.    Marius Oprescu
2.    Virgil Delureanu
3.    Cătălin Grecu
4.    Mariana Matei
5.    Ionuţ Ivan
6.    Adrian Bărbulete
7.    Nicolae Vitan
8.    Ion Bondrescu
9.    Mirela Vasile
10.    Ilie Irimia
11.    Daniela Vlad
12.    Dorin Postelnicu
13.    Cristian Gheorghe
14.    Adrian Iordache
15.    Toma Prună
16.    Emil Marinescu
17.    Constantin Popescu
18.    Ioan Nedelea
19.    Valeria Gălan
20.    George Şofaru
21.    Cristian Butnariu
22.    Ilie Hău
23.    Bogdan Matei
24.    Ciprian Alexe
25.    Ramona Costache
26.    Magdalena Catrina
27.    Victor Vătămanu
28.    Titu Vârban
29.    Silviu Popescu
30.    Gabriela Şerban
31.    Claudiua Barbu
32.    Mădălina Benec
33.    Mihai Gheorghe
34.    Floriana Bacov
35.    Cătălin Moruş
36.    Daria Oprea
37.    Silviu Smarandache
38.    Diana Cioponea
39.    Florina Barbu
40.    Marian Andrei Barbu
 

Comentarii

Redacţia

2020-08-14 14:54:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...