Economie

2021-03-01, 10:38:44

Lidl îşi demolează magazinul din cartierul Steaua. Care este motivul

Lidl va demola magazinul din cartierul slătinean Steaua pentru a face loc unei parcări necesare viitorului parc comercial, care se construieşte în locul fabricii de pâine Aluta.

Unitatea Lidl va fi reconstruită pe un teren adiacent, parte din fosta fabrică de pâine, demolată pentru a face loc Shopping Park Slatina.

Mai mult, noul magazin va avea 114 locuri de parcare (față de 43 acum) și 632.50 mp de spații verzi (față de 225 mp acum).

În plus, va avea două locuri de parcare pentru persoane cu handicap și 2 locuri de parcare
pentru mașini electrice.

Lidl Steaua a fost deschis în locul fostului magazin Plus, achiziționat de germani în 2010.

Fosta fabrică de pâine Aluta a fost demolată pentru a face loc proiectului de retail Shopping Park Slatina, care se va deschide în acest an.

Acesta va fi cel mai mare centru comercial din oraș, cu o suprafață de 16.500 mp.

Printre magazinele care au închiriat spații în centrul comercial se numără Jysk, Hervis, C&A, NewYorker, Kik, Sinsay și Super zoo.

Comentarii

Redacţia

2021-03-01 10:38:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...