Comentariul Gazetei

2020-01-06, 15:22:18

Ipocrizia PNL continuă

Faptul că PNL i-a primit în partid pe membrii Pro România, care şi-au trădat propria formaţiune pentru a vota guvernul liberalilor, arată că nu e nimic nou sub soare, iar Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raluca Turcan şi toţi ai lor nu sunt decât aceiaşi politruci ca cei care s-au perindat pe scena politică românească, din 1990 încoace. Întocmai cum lumina becului atrage fluturii naivi, la fel şi puterea îi atrage pe politicieni.

Dar totuşi, parcă ni s-a spus că PNL promovează o altfel de politică: Fără trădări, fără traseişti, fără lucruri imorale, totul fiind bazat pe competenţă şi pe oameni cu atât de mult bun simţ că nu se mai suportă.

Naivii susţinători ai liberalilor află pe zi ce trece că nu e deloc aşa, iar PNL este la fel ca orice alt partid, doar că în unele privinţe mai rău. Să primeşti cu braţele deschise niştre traseişti, atunci când te baţi cu pumnul în piept că vei fereca uşile şi ferestrele astfel încât nimeni să nu vină în partid, acum că este la guvernare, este o altă dovadă de ipocrizie.

Ei bine, dragi votanţi ai PNL, cum vă stă să-l susţineţi pe Daniel Constantin, care i-a fost vicepremier lui Ponta, pe Silvian Dan, fost locotenent al lui Darius Vâlcov sau pe Sorin Cîmpeanu, care miroase a „trei litere” de la mare distanţă? Continuaţi...

Comentarii

Redacţia

2020-01-06 15:22:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...