Publicitate

2021-04-06, 14:17:43

INFORMARE

Această informare este efectuată de: S.C. ALCOBO S.R.L., cu sediul social în Com. Strejești, Sat Mamura, jud. Olt; împuternicită de Compania de Apă Olt S.A.,           ce intentionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Olt, Sistemul de Gospodărire a Apelor Olt, Aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru desfășurarea activității de desființare și lucrări cu caracter provizoriu (organizare de șantier), localizat în Mun. Slatina, jud. Olt, Str. Basarabilor, nr. 125, sau pentru realizarea lucrărilor: “Extindere facilitate de depozitare nămol tratat și reabilitare infrastructură transfer apă uzată către SEAU”, amplasate în Mun. Slatina, jud. Olt.

Această invesțitie este: NOUĂ.

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta ……-……..
următoarele ape uzate: ……-…….., ce se vor evacua în ……-……., după ce au fost epurate prin ……-……… .
Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări, se pot adresa solicitantului, Ing. Ungureanu Iulian – 0724.568.441, după data de 09.04.2021.

Comentarii

Redacţia

2021-04-06 14:17:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...